creatief

Al enige jaren ben ik bezig met schilderen. Deze werken kan je vinden op http://www.sannes.exto.nl

Voor al mijn andere creatieve uitspattingen ben ik deze blog gestart.
Daarnaast hangt mijn werk sinds begin 2011 ook in 't Achterhuus, zie voor meer informatie
http://www.achterhuus-ugchelen.nl

Bent u geïnteresseerd in mijn uitvinding, de haakM, dan kunt u een mail zenden aan sannes-art@kpnmail.nl.

zaterdag 3 september 2011

Castle Fair Vorden

Vorige week 5 dagen op de Castle Fair in Vorden gestaan. Vermoeiend dat moet ik toegeven, maar wel verschrikkelijk leuk.

Wat alleen erg jammer is, is dat mensen naar depressieve weermannetjes luisteren waardoor ze soms thuisblijven. Helaas dan heb je dus een mooie dag zon en een prachtige fair gemist. Mijn advies....laat een buitje van 5 minuten je absoluut niet weerhouden om naar leuke evenementen te gaan.


 Ik heb van alles wat meegenomen. Vogeltjes voor in de boom, welkomsborden, sieraden planken voor groot en klein, kruidenstekers, deurhangers nieuwe stijl en ook de geboortemeters niet te vergeten.
Waar ik ook veel leuke reacties op kreeg waren de sleutelblokken. We hebben hem thuis ook en hij werkt super. Nooit meer op zoek naar je sleutels.
Op de fair hebben we ook de haakM bij een wat groter publiek geïntroduceerd. Nu weet je van je eigen product natuurlijk dat het werkt en gewoon een super uitvinding is, maar het is toch wel geweldig als ze als zoete broodjes weggaan. Zelfs achteraf nog reacties per mail gehad over hoe geweldig hij is. Nu de fair is afgelopen en we weer een beetje op adem zijn, maar snel verder met het in de markt zetten.
Nieuwsgierig naar de haakM? kijk dan maar op www.haakm.nl

Heb je deze fair gemist? In november is er ook één op Het Loo in Apeldoorn, kijk voor informatie maar eens op www.spiritofwinter.nl


Geen opmerkingen:

Een reactie posten